UitvaartBeheer

Het pakket

De eenvoudige online totaaloplossing voor uw uitvaartonderneming.

De voordelen

UitvaartBeheer is een totaaloplossing dat volledig online werkt, waardoor u niet meer hoeft te schakelen tussen verschillende programma's. Alle onderdelen die u nodig hebt op uw kantoor of onderweg zijn volledig geïntegreerd, dit werkt tijdbesparend en efficiënt. Doordat de software volledig online werkt beschikt u altijd en overal over al uw gegevens zelfs mobiel (op uw iPhone, iPad of Android toestel). Door onze cloud-oplossing, hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over veiligheid, back-up, updates, onderhoud, etc. Dat scheelt bovendien enorm in de kosten.

Een kleine opsomming van de belangrijkste voordelen:

  • Een online uitvaart software pakket met volledige integratie
  • Optimaal beveiligd
  • Back-ups, updates en servicedesksupport standaard inbegrepen
  • Goedkoper dan uw huidige IT infrastructuur (geen servers, systeembeheer, etc.)
  • Altijd en overal direct inzicht in alle dossier- en kantoorgegevens
  • Ook mobiel te gebruiken op uw smartphone of tablet

Veiligheid is onze nummer 1 prioriteit

Beveiliging en continuïteit behoren tot de belangrijkste taken van UitvaartBeheer. De gegevens bevinden zich in beveiligde datacenters en de systemen zijn zo ingericht dat u in geval van calamiteiten gewoon kunt verder werken. De servers worden gemonitord om de veiligheid en continuïteit te kunnen waarborgen.

Door in te loggen middels https (SSL) worden al uw gegevens versleuteld verstuurd. Deze werkwijze wordt bijvoorbeeld ook toegepast bij internetbankieren.

Altijd en overal

Het maakt voor het gebruik van UitvaartBeheer niet uit of u nu werkt met een Windows, Apple of Linux computer. UitvaartBeheer biedt ondersteuning voor verschillende browsers waaronder Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari.

Om met de software van UitvaartBeheer te werken heeft u enkel een computer met internetverbinding en eventueel een tekstverwerker nodig.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van UitvaartBeheer!

UitvaartBeheer

Waarom voor ons kiezen?

 

Presentatie op locatie

In uw eigen omgeving wordt UitvaartBeheer door ons gepresenteerd waarna u zelf aan de slag kunt met de demo omgeving. Uitbreidingen die we eventueel moeten realiseren komen we dan ook bij u op kantoor presenteren.

 

Gemakkelijk te beheren

Alle onderdelen, keuzelijsten en instellingen zijn makkelijk zelf aan te passen en te beheren zonder enige technische kennis.

 

Modern Design

UitvaartBeheer is geheel conform deze tijd in een modern jasje gestoken. Het werkt immers veel prettiger dan in een verouderde Windows-achtige omgeving.

 

Toegankelijk op alle apperaten

UitvaartBeheer past zich automatisch aan naar het apparaat waarop deze bekeken wordt. Desktop, Tablet of Smartphone.

 

Geen verborgen kosten

Van te voren maken we duidelijk welke kosten er bij uw aanvraag horen. Geen verbogen kosten, maar duidelijke afspraken.

 

Support

We staan altijd klaar om je te helpen als je ergens vastloopt. Je kunt ons altijd mailen en wij geven je een duidelijk antwoord zodat je weer snel verder kunt werken.