UITVAARTBEHEER

Overige diensten

Wat doen we nog allemaal behalve het leveren van het online pakket.

UitvaartBeheer staat voor een totaaloplossing en dat gaat verder dan alleen het opleveren van de software dienstverlening. Indien het pakket nog niet volledig aansluit op uw wensen is er altijd ruimte voor maatwerk. Zou u tijdens het gebruik van de software toch nog behoefte hebben aan extra ondersteuning kunnen wij trainingen verzorgen zodat u en uw personeel het beste uit UitvaartBeheer kan halen. Daarnaast kunnen wij ook een passende website ontwerpen en ontwikkelen zodat de website het gevoel en karakter van uw onderneming kan uitstralen.Een soepele overstapDossiers uit uw oude omgeving overnemen

Als u op dit moment gebruik maakt van een ander uitvaart software pakket, dan kunnen we u helpen met een eenvoudige overstap. Indien het mogelijk en wenselijk is kunnen oude gegevens in UitvaartBeheer worden overgenomen. Zo heeft u toch alles bij de hand.

MaatwerkUw bedrijf is ook niet standaard

Indien u wenst af te wijken van het standaard product, is en blijft maatwerk te allen tijde mogelijk. Maatwerk wordt apart geoffreerd na een functioneel gesprek waarbij al uw wensen en eisen in kaart worden gebracht. Zo kan het systeem nog beter op uw werkwijze en werkomgeving afgestemd worden.

TrainingenGa snel en doeltreffend aan de slag

Na de oplevering van uw pakket krijgt u van ons een introductie en wordt u wegwijs gemaakt in het pakket. Zo hebt u meteen de mogelijkheid om enkele vragen of uw eerste bevindingen kenbaar te maken. Mocht u vervolgens behoefte hebben aan meer informatie of een training verzorgen wij ook bij u op locatie een workshop.

SupportMochten er toch nog vragen zijn

Wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden bij het gebruik van UitvaartBeheer. Mochten er na een training of presentatie toch nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u atlijd contact met ons opnemen en onze adviseurs zullen uw vraag zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden.

Online dienstenBreidt uw backoffice uit naar de frontoffice

Als u extra diensten zoals een online condoléanceregister op uw website wilt plaatsen, kunt u deze aan UitvaartBeheer koppelen. Zo hoeft u niet twee keer dezelfde gegevens in te voeren. U geeft aan in het dossier dat er een online register opengesteld kan worden en vervolgens wordt deze op uw website gepubliceerd.

Nieuwe websiteVerbeter ook uw uitstraling online

UitvaartBeheer biedt naast automatisering ook een professionele website of ondersteuning om uw website beter af te stemmen op de consument. Wij zorgen voor de juiste uitstraling op het internet. De website is namelijk uw online visitekaartje en de bezoeker moet snel de juiste informatie verkrijgen.