UITVAARTBEHEER

Even voorstellen

We leveren UitvaartBeheer met het oog voor details en perfectie.
Introductie.


UitvaartBeheer is gespecialiseerd in de ontwikkeling van online software voor de uitvaartbranche. Door jarenlang actief te zijn in de uitvaartbranche spreken wij de taal van de uitvaartondernemer. Hierdoor zijn wij in staat sneller te begrijpen waar de ondernemer tegenaan loopt om zo de juiste oplossingen te kunnen bedenken.

UitvaartBeheer is een onderdeel van Empriva Multimedia & Software. Binnen Empriva verzorgen wij de creatie van de juiste bedrijfsuitstraling op het internet. Dat gaat verder dan alleen een "mooie" website. De ontwikkeling van software is een stap verder dan de uitstraling. Wij zorgen ervoor dat onze software aansluit op uw gewenste werkwijze, zo hoeft u uw manier van werken niet af te stemmen op ons.

De software en aanpassingen worden door gedreven personeel in eigen huis ontwikkeld. Zo heeft u altijd de juiste persoon ter beschikking. Kiezen voor UitvaartBeheer en Empriva is kiezen voor vernieuwing.

Oog voor detail

UitvaartBeheer bestaat uit een veelzijdige groep van gepassioneerde vakspecialisten. We delen allemaal hetzelfde doel, namelijk het maximale resultaat voor uitvaartondernemers behalen.

Specialisme

Jarenlange ervaring passen wij op een vindingrijke manier toe; verfrissend en altijd concreet. Wij zijn consultants met verstand van zaken. Het team werkt vanuit verschillende vakdisciplines nauw met elkaar samen, dat is de manier om synergie te bereiken.

Up-to-date

Als u kiest voor UitvaartBeheer dan gaan we een samenwerking aan. U bent als geen ander op de hoogte wat er leeft in de organisatie en de branche. Wij staan open om te leren van uw ervaringen. Hierdoor blijven wij ook up-to-date zodat we u het beste resultaat van morgen ook al vandaag kunnen aanbieden.
UITVAARTBEHEER

Onze werkwijze

De inzet van UitvaartBeheer is een proces dat onder te verdelen is in enkele stappen.

Een eerste kennismaking
Demonstratie
op locatie
Offerte & Contract
Maatwerk realiseren
Bekijk resultaten
Geniet van het resultaatUITVAARTBEHEER

Onze specialiteiten

Wat doen we graag en waar liggen onze specialiteiten.

% Enthousiaste
presentatie

% Uw wensen vertalen
naar maatwerk

% Koppelingen met
externe systemen

% Trainingen verzorgen