UITVAARTBEHEER

Reviews in de uitvaartbranche

Het belang van recensies.

Bestel je een boek, kleren of andere producten, of diensten online, dan krijg je vrijwel direct de vraag om een review te schrijven. Vaak ook nog met een win actie erbij. Bij veel producten en diensten is het een toegevoegde waarde om reviews te lezen van andere mensen. Voordat een consument overgaat tot een aankoop, gaat deze vaak nog even op zoek naar een review. Een ervaring van een andere consument blijft belangrijk om het vertrouwen van een consument te ‘winnen’.RecenciesWaarom zijn ze belangrijk

In deze branche is een review heel persoonlijk en vaak emotioneel beladen. Wij begrijpen heel goed dat het ongepast kan overkomen om te vragen of de nabestaande een review willen schrijven. De beste reclame is mond-tot-mondreclame maar dat wordt ook wel offline reclame genoemd. Veel consumenten zoeken hun informatie online en lezen veelvuldig reviews.

Het vertrouwen van de consument wordt vergroot als een betrouwbare partij reviews laat zien. Reviews op je website kunnen natuurlijk zelf geplaatst worden, maar je kunt ook gebruik maken van de widgets van bijvoorbeeld The Feedback Company.

Het grote voordeel om met een externe partij in zee te gaan is dat de reviews geverifieerd en gecontroleerd zijn. Mocht er een negatieve review geplaatst worden dan heb je de kans om het ‘verschil‘ op te lossen. Het grote verschil met Google reviews en Facebook reviews is dat iedereen een review kan achterlaten en deze niet geverifieerd worden.

KlanttevredenheidHaal meer uit je reviews

Combineer de vragen van de review met de vragen van je eigen klanttevredenheidsonderzoek (KTO). De KTO-vragen worden niet gepubliceerd op de website en zijn voor intern gebruik. In het dashboard krijg je de scores en feedback te zien van het KTO.

Helpen reviews mee om hoger te scoren in GoogleHet belang van reviews in zoekmachine optimalisatie

Ja, mits de reviews zijn verzameld door een betrouwbare partij. Google gebruikt ze ook als ranking factor voor je positie in lokale zoekresultaten. Omdat mensen reviews belangrijk vinden, zijn ze dat ook voor Google. Een klantreview zorgt voor extra content (inhoud) op je website. Zoekmachines houden daar van! Hoe meer unieke content je hebt, des te beter zoekmachines de relevantie van jouw website kunnen vaststellen. Reviews of berichten die nabestaande achter laten op je website tellen voor Google niet mee omdat Google niet de echtheid kan verifiëren.

Betrouwbare partnerReviews op je pagina zijn zeker van toegevoegde waarde

Mocht u op zoek zijn naar een gevestigd bedrijf met kennis van de uitvaartbranche dan kunnen wij u zeker verder helpen. Wij zijn namelijk een partnerschap met The Feedback Company aangegaan. De tools van The Feedback Company zorgen voor inzicht in de kwaliteit van jouw dienstverlening, een betere vindbaarheid in de zoekmachines en een verhoging van de conversie.

The Feedback CompanyOfficiële Google Review Partner

Wat maakt Feedback Company anders dan andere reviewtools:

  • Google Review Partner
  • Unieke review widget op jouw website
  • Reageer en valideer reviews
  • Integreert met de meest gebruikte E-Commerce platformen
Wat levert het mij op:
  • Meer bezoekers op je website
  • Betrouwbaarheid uitstralen
  • Betere vindbaarheid in Google
  • Inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening
  • Unieke review box op jouw website


De kostenCombineer The Feedback Company met UitvaartBeheer

De kosten voor The Feedback Company zijn 39,00 euro per maand (excl. BTW) en wij helpen je met het inrichten van de tool.

Op termijn zorgen we voor een integratie van The Feedback Company in UitvaartBeheer. Zo heeft u alle data op één plek. Het wordt zelfs mogelijk om vanuit het uitvaartdossier de opdrachtgever een link te sturen met de uitnodiging om een review te schrijven.